Over Young Media Experts

Young Media Experts is ontstaan uit een gedeelde passie voor film en media. Al onze medewerkers zijn studenten, met verschillende talenten en interesses. We vullen elkaar aan en zijn een sterk team. Wil je weten met wie je te maken hebt? Kijk dan hieronder wie de Young Media Experts zijn!

Wil je ons beter leren kennen? Dat is mooi, want wij jou ook! Neem contact met ons op, dan gaan we samen kijken of we een mooie samenwerking kunnen beginnen.

 • Jan-Willem Gmelig Meyling
  Jan-Willem Gmelig Meyling is 24 jaar oud en studeert Technische Informatica aan de Technische Universiteit Delft. Is Young Media Experts gestart vanuit de schoolbanken, en dat is eigenlijk zo gebleven. Is voornamelijk de regelneef. Maar hij is ook een film multifunctional. Audiofiel, zeiler en houdt van knutselen met draadjes.
 • Lukas Heeren
  Lukas Heeren is 24 jaar oud en studeert Psychologie aan de Universiteit Leiden. Nooit te beroerd om het avontuur op zee of op survival aan te gaan. Weet zelfs ondanks zware nachten ‘s ochtends toch weer een flinke cameraman te zijn. Naast het drukke studentenleven en zijn activiteiten bij Young Media Experts roeit Lukas bij roeivereniging Njord.
 • Tjomme Schilstra
  Tjomme Schilstra is 23 jaar oud en studeert Informatiekunde aan de Universiteit van Amsterdam. Is in zijn vrije tijd graag bezig met techniek in het theater. Krijgt graag uitbetaald in technische snufjes als iPads en camera's. Naast filmen is Tjomme ook een sportfotograaf, vooral bij wedstrijden tafeltennis, basketbal en rugby is hij van de partij.
 • Fabio Melis
  Fabio Melis is 23 jaar oud en studeert aan de Universiteit van Amsterdam. Fabio is een natuurtalent achter de camera. Hij krijgt het voor elkaar zelfs zichzelf te verrassen met de beelden die hij schiet. Wanneer we een meeting hebben met Fabio, belanden we om de een of andere reden altijd in het pannenkoekenhuis. Verder is Fabio fanatiek gamer.
 • Sebastiaan den Daas
  Sebastiaan den Daas is 22 jaar oud en studeert sociaal werk aan het Nova College. Open-minded. Is onze vaste sparring partner. Sparren doet Sebastiaan ook op de thaibox vereniging, waar hij ons altijd mee naar toe probeert te krijgen. Maar zo gek zijn wij niet! Sebastiaan heeft een grote voorliefde voor special effects en Wolverine.
 • Thomas Gmelig Meyling
  Thomas Gmelig Meyling is 21 jaar oud en studeert Informatica aan de Hogeschool Leiden. Zijn enthousiasme kunnen we allemaal nog wat leren. Houdt zich met name bezig met het maken van animaties en motion graphics. In zijn vrije tijd is Thomas actief met gamen, het programmeren van private servers, fitness en tennis.
 • Tijl Bluijs
  Tijl Bluijs is 21 jaar oud en studeert aan het Mediacollege Amsterdam. Wil eigenlijk bij een roddelblad werken. Hij weet namelijk altijd de perfecte plek te bemachtigen met zijn camera. Gelukkig hebben we hem toch weten te overtuigen bij ons te blijven. Tijl is in zijn vrije tijd vooral op het strand te vinden, waar hij actief is als vrijwilliger bij de reddingsbrigade.