Particulieren

Kijk jij wel eens video’s terug van vroeger? Je eigen kindertijd, de schoolmusical van je kinderen of de vakantie van vorig jaar? Dan weet je hoe goed een video werkt om herinneringen te bewaren. Gelukkig maar dat je heel makkelijk je eigen leven vast kan leggen, met een camcorder of zelfs met een mobieltje. Maar soms is het de moeite waard om de professionals in te schakelen. Als je gaat trouwen bijvoorbeeld. Of als je je sportteam of vereniging op een creatieve manier wil promoten. Misschien wil je je huis wel verkopen met een video, in plaats van foto’s. De mogelijkheden zijn eindeloos en we laten ons graag verrassen door jouw ideeën. Duur? Welnee! De Young Media Experts snappen dat je geen duizenden euro’s te besteden zult hebben. Wij maken graag een offerte op maat voor een professioneel geproduceerde video.

Bruiloften

Als je gaat trouwen, dan heb je wel wat anders aan je hoofd dan met een videocamera rond te sjouwen. En je gasten ook. Schakel de Young Media Experts in en je hoeft je nergens meer zorgen over te maken. Wij kunnen met één of meerdere camera’s aanwezig zijn en gebruiken altijd professionele mensen en apparatuur. Zo missen we geen moment van de mooiste dag van jouw leven. Achteraf ontvang je een video waar je je leven lang van zal genieten.

Sport en hobby

Jouw club, team of vereniging is natuurlijk de beste van de wereld. Bewijs het, en laat jezelf zien in een clubvideo! Hierin worden niet alleen jullie activiteiten vastgelegd, maar ook de leden en bijvoorbeeld de locatie of de prestaties. Of de focus ligt op jullie kunnen of op de gezelligheid, dat is geheel aan jullie. De rest ook, trouwens. Bij de Young Media Experts weet je zeker dat je video geheel volgens jouw wensen op een professionele manier geproduceerd wordt.

Jouw idee

Dat wij creatief zijn, dat is vanzelfsprekend. Maar misschien heb jij wel een idee dat ons totaal verrast. Geen probleem! We vinden een uitdaging juist hartstikke leuk. Neem contact met ons op, dan gaan we samen op zoek naar de beste manier om jouw idee werkelijkheid te maken.